Voor ondernemers met lef

Beschik jij over een gezonde dosis Amsterdams zelfvertrouwen en zie jij ten noorden van het IJ de stad bruisen van energie en mogelijkheden? Dan zoeken wij jou!

Ondernemen op NDSM

Mijn Mokums paradijs

Amsterdam-Noord bloeit en groeit. Een typisch stukje Amsterdam met een eigen herkenbare identiteit: rauw, authentiek en onwijs creatief. Van de vrijbuiters en kunstenaars op het NDSM terrein, tot de ‘nieuwe Amsterdammers’ in de duizenden woningen die hier zijn gebouwd. Op een plek waar zoveel gebeurt, horen ondernemers thuis die durven.

Zie je de kansen die wij zien? Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op.

Gebouw

Nautisch NDSM is een gebouw met verschillende formaten en hoogtes direct aan het IJ. Een blikvanger met 181 woningen en in de plint ruimte voor diverse ondernemers.

Bedrijven

In de omgeving van Nautisch NDSM is veel bedrijvigheid. Van grote (hoofd)kantoren zoals bijvoorbeeld de Hema tot kleinere startups en kantoorruimtes.

Parkeren

Een aantal parkeerplekken zijn beschikbaar in de ondergelegen parkeergarage. Al komt een echte Amsterdammer het liefste op de fiets natuurlijk.

Ben jij de ondernemer
die we zoeken?

In Nautisch NDSM komen in totaal drie commerciële units beschikbaar variërend in grootte van 104 tot 484 m². De units zijn geschikt voor horeca, detailhandel in nautische producten, dienstverlening en ontspanning & vermaak. Daarnaast kunnen bedrijven een unit ook als kantoorruimte gebruiken. Hieronder een plattegrond met alle beschikbare units en de locaties in het gebouw.

Unit 1.1

circa 145 m²

Deze ruimte ligt op een hoek met uitzicht over het IJ. Hiervoor geldt een horecabestemming met mogelijkheden voor een buitenterras. Ten noorden van het IJ is al veel trendy horeca aanwezig. Voeg jij hier iets moois aan toe?

Unit 1.2

circa 104 m²

Ideale plek voor bijvoorbeeld een kapper, al kan deze ruimte ook als kantoor worden gebruikt. Als jij een goed plan hebt, luisteren we graag en dan kan dit straks een plek zijn met jouw kappers- of bureaustoelen?

Unit 1.3

circa 484 m² totaal
(boven: circa 194 m² - onder: circa 290 m²)

Een veelzijdige ruimte die in twee delen kan worden opgesplitst. In dat geval zoeken we voor beide ruimtes ondernemers die plannen hebben voor dienstverlenende activiteiten.

Maar de ruimte kan ook als één geheel worden gehuurd: zet de buurt in beweging, want een sportschool zou bijvoorbeeld heel goed passen.

UNIT 2.1

CIRCA 133 M² TOTAAL
(LINKS: CIRCA 51 M² - RECHTS: CIRCA 82 M²)

Kantoorruimte aan de Werfstraat. Deze ruimte is te huren als één geheel, maar kan ook worden opgesplitst in twee delen. Heb je plannen of ideeën? Neem contact met ons op en wij denken graag met je mee.

UNIT 2.2

CIRCA 47 M² TOTAAL

Perfect voor een kleinschalig kantoor of een gespecialiseerde winkel. De efficiënte indeling is optimaal te benutten. Heb jij een creatief idee of een specifiek gebruik in gedachten? Laat het ons weten!

Jouw eigen plek in Amsterdam-Noord

Ben jij ondernemer in hart en nieren, of heb je een fantastisch idee en wil je voor het eerst op eigen benen staan? Bij Nautisch NDSM zoeken we ondernemers met een plan. Of je nu een hypermoderne sportschool wilt openen, of andere ideeën hebt over de invulling van de commerciële ruimte. Wij horen graag waarmee jij dit stukje Amsterdam nog een beetje mooier maakt.

NDSM plattegrond

Locatie en omgeving

Nautisch NDSM ligt direct aan het IJ in een multifunctioneel gebied voor wonen, werken en recreëren. De pont naar Amsterdam Centraal zorgt voor een fantastische verbinding met de binnenstad, maar eigenlijk wil je er helemaal niet weg.

Het gebied is de afgelopen jaren getransformeerd tot echte stadswijk: supermarkten, winkels, uitgaan en meer. Wat dacht je van bijvoorbeeld Loetje of een van de andere hippe (eet)cafés. De vele woningen zorgen voor levendigheid en een geweldige kans voor ondernemers.

In de plint van Nautisch NDSM komen commerciële ruimtes beschikbaar. Ideaal voor diverse soorten ondernemers.
Zie jij potentie en heb je interesse? Neem dan contact op met de verhuurmakelaar of laat je gegevens achter.

Verhuurmakelaar commerciële units:

Tel: +31 6 26524489

E-mail:  ybema@kroesepaternotte.com

Zie jij ook de kansen die wij zien?

Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.