Vloer- & stoffering service

De appartementen in het Nautisch NDSM zijn nog niet instapklaar en moeten nog worden voorzien van vloerafwerking. Hügge staat klaar om aan deze behoefte van bewoners te voldoen. Kies je voor een vloer van Hügge, dan ben je verzekerd dat zowel de ondervloer als de vloer voldoen aan de strenge eisen voor vloerverwarming en contactgeluid.

Welke afname opties heb ik?

Wil je een vloer afnemen via Hügge, dan heb je twee verschillende afname opties, namelijk;

  • Volledig ontzorgd: Hier geef je Hügge de sleutel en zij regelen dat jouw vloer zo snel mogelijk na de oplevering geïnstalleerd is. Dit maakt verhuizen natuurlijk een hele prettige ervaring!
  • Zelf leggen: Heb jij of ben jij die handige ‘oom’ die zelf alles kan? Geen probleem! Hügge zorgt ervoor dat de door jou gekozen vloer in je woning komt te liggen inclusief ondervloer en plinten zodat jij zelf aan de slag kan met het leggen.

Wanneer kan ik mijn vloer kiezen?

Nadat een appartement aan jou is toegewezen, je dossier is goedgekeurd en je de huurovereenkomst hebt getekend kan je via het speciale stofferingsportaal een keuze maken. Daarnaast kun jij natuurlijk in de tussentijd via ditzelfde portaal staaltjes aanvragen, een showroomafspraak inplannen of zelfs al een offerte aanvraag doen.

wie is hügge

Hügge is een professionele stoffeerder met expertise in projectmatig werk. Hierdoor kunnen zij snel na oplevering al de appartementen voorzien van een vloer en kan jij snel verhuizen. Een groot voordeel van huren in Nautisch NDSM

Gordijnenservice

Hügge, ook een gordijnenservice aan. Voor deze service kan je een afspraak maken in de showroom van Hügge.

Kan ik al een kijkje gaan nemen?

Ja dat kan zeker. Onderstaand zie de link naar het stofferingsportaal. In het portaal kan jij alvast virtueel een kijkje nemen of een afspraak plannen in onze showroom. Wij begrijpen dat je nieuwsgierig geworden bent, dus neem snel eens een kijkje.

Uitleg Stofferingsportaal

Click op de bijgevoegd video om een korte uitleg te krijgen omtrent het MyHügge stofferingportaal van Nautisch NDSM.

Vragen?

Heb jij verder nog vragen over de stoffering? Het team van Hügge staat voor jou klaar! Neem contact op via info@hugge.nl of bel naar 085 303 61 69.