Werfstraat 156

Huur excl. servicekosten:
€ 1.149 p/mnd

Beschrijving

Algemeen

Een fijn 2-kamerappartement met een totale oppervlakte van ca. 62 m2, gelegen op de 11e verdieping. De ideale woning voor jouwzelf of eventueel samen met je partner! De woning heeft een balkon gelegen op het Zuidoosten en heeft een interne berging.

Keuken

De witte en moderne keuken is van het merk Eigenhuis. De keuken beschikt over alle benodigde inbouwapparatuur, waaronder een koelkast met vriesvak, combinatiemagnetron, inductiekookplaat met recirculatie afzuigkap en vaatwasser. Hier bereid je de lekkerste maaltijden.

Badkamer

De badkamer is compleet afgewerkt en is voorzien van een inloopdouche met RVS-doucheput, een wastafel met spiegel en een handdoekradiator. Daarnaast beschikt deze woning over een separaat toilet.

Disclaimer

Deze woning valt binnen het middenhuursegment. Hiervoor geldt een maximale inkomensgrens van € 75.362 (prijspeil 2024). Buiten de maximale inkomenseis is er ook sprake van een minimale inkomenseis. De getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en niet persé de feitelijke weergave in de woning. Aan deze afbeeldingen kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Status
Verhuurd per maand
Huurprijs per maand (excl. servicekosten)
1149
Type
2-kamerappartement
Woonoppervlakte
62 m2
Etage
11
Aantal slaapkamers
1
Oppervlakte buitenruimte
4 m2
Servicekosten
75

Alle getoonde afbeeldingen zijn ter illustratie en niet per se een weergave van de feitelijke situatie.

Aan deze afbeeldingen – en alle andere informatie op deze website – kunnen geen rechten worden ontleend.

Afbeeldingen