Filters
X

Hoe werkt de woningzoeker

Woningzoeker

Via de woningzoeker (het gebouw) kan je overal in het gebouw klikken en meer informatie per woning bekijken. Gebruik de filters boven het aanzicht om gerichter te zoeken. Via de buttons rechtsboven kan je switchen naar een ander gebouw/aanzicht.
Als je een woning gevonden hebt klik je op 'bekijk woning' voor de gedetailleerde informatie, zoals bijvoorbeeld de plattegrond en de woningomschrijving.

Voorkeur bewaren

Via de button 'voeg toe aan mijn inschrijving' blijven jouw voorkeuren bewaard. Wanneer je klaar bent met het toevoegen van je voorkeurswoningen (minimaal 1 en maximaal 10), klik je op de button 'inschrijven'. Na het invullen van het inschrijfformulier ontvang je een e-mail met een link om een account te maken. Via die link kun je een wachtwoord instellen en daarna kun je inloggen in je dossier.

Lijstweergave

Onder de woningzoeker zie je de lijstweergave met filter mogelijkheden op bijvoorbeeld m2 en prijs. Hier kan je snel een selectie maken van woningen die jouw voorkeur hebben.

 Woningen

Gebruik de filters en vind de woningen die het beste aansluiten bij jouw woonwens(en). Klik op een woning voor meer details en voeg deze eventueel toe aan jouw voorkeuren.

X
X

Lijstweergave

Hieronder vind je een lijst met alle appartementen. Gebruik de filters om tot de best passende woning(en) te komen. Klik op een regel voor meer details van een woning zoals de plattegrond(en). Voeg een voorkeurswoning toe met het hartje, dan wordt de woning automatisch toegevoegd aan het inschrijfformulier. Door op een kolom hoofd te klikken sorteer je de woningen op respectievelijk prijs, oppervlakte, verdieping, aantal kamers en status.

Filter op:

appartementen gevonden